Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela uskip.info portala automatski prihvatate sve uslove korištenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korištenja, te se smatra da su korisnici korištenjem uskip.info portala ili bilo kojeg njegovog dijela, upoznati sa aktuelnim uslovima korištenja i da su ih razumjeli u cjelosti. Ni jedan dio uskip.info portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe.

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj na uskip.info portalu (textovi, grafika, fotografije) zaštićeni su autorskim pravima u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH. Preuzimanje navedenog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu. Neovlašteno korištenje bilo kog dijela portala bez dozvole, podložno je tužbi. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, možete obavijestiti uskip.info portal na mail adresu: [email protected]

USLOVI PREUZIMANJA AUTORSKIH VIJESTI, GRAFIKONA, FOTOGRAFIJA

Nakon dozvole izdavača (uskip.info) vijesti, grafikone i fotografije možete preuzimati uz potpisivanje izvora preuzetog sadržaja i linkovanje izvora: uskip.info

NA STRANICE IZVAN USKIP.INFO PORTALA

Uskip.INFO portal sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Te stranice nisu pod kontrolom uskip.info portala i on nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

ZABRANJENO JE:

• Objavljivanje, slanje i razmjena podataka i sadržaja koji krše zakone države Bosne i Hercegovine i međunarodne zakone, podatke i sadržaje koji šire rasnu, religijsku, nacionalnu i drugu netrpeljivost, koji su uvredljivi, prijeteći i vulgarni.

• Lažno predstavljanje u ime nekog drugog privatnog ili pravnog lica.

• Distribucija podataka i sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.

• Namjerno slanje podataka i sadržaja koji se tretiraju kao spam, warez, spyware, virus i programa koji mogu izbrisati, izmjeniti ili proslijediti tuđe podatke.

Uskip.INFO portal zadržava pravo da ukloni podatke i sadržaj koji krše uslove korištenja,

SADRŽAJ DOBIJEN OD KORISNIKA I POSJETILACA PORTALA

Uskip.INFO portal nije vlasnik i nije odgovoran za sadržaj koji dobije od korisnika ili koji razmjenjuju korisnici portala.

PROMJENA USLUGA I SADRŽAJA PORTALA

Uskip.INFO zadržava pravo promjene ili ukidanja (privremeno ili trajno) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez prethodne najave. Ne snosi nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu promjenom ili ukidanjem nekog sadržaja ili usluge.

PROMJENA USLOVA KORIŠTENJA

Uskip.INFO zadržava pravo bez prethodne najave promjenu uslova korištenja uskip.info portala.