ŠOKANTNA ISPOVIJEST: Moj djed je i moj otac! Silovao je moju mamu,...

ŠOKANTNA ISPOVIJEST: Moj djed je i moj otac! Silovao je moju mamu, ona je rodila, a onda…

2468
0
SHARE

Rexan Jones (23) iz SAD dijete je rođeno iz incesta. Njen je djed sek*ualno zlostavljao njenu majku koja je ostala trudna.

– Ja sam rezultat te trudnoće, on je moj djed i moj otac, a njegovo sedmero djece su moji tetke i ujaci, ali i braća i sestre – izjavila Rexan. Kaže tvrdi, njena je majka godinama trpjela zlostavljanje.

Otac joj je obećao da neće dirati njenu braću i sestre ako bude šutjela.

– Moja je majka otišla od kuće kada je imala 18 godina jer je shvatila da otac neće nikada održati svoje obećanje. Majka je odlučila prijaviti djeda i to istovremeno kada su ga prijavila i njena braća – izjavila je Rexan. Familija se izolirala od svih i tvrdila je da je Rexanina majka ostala trudna s radnikom iz jednog hotela.

– No, socijalna radnica nije odustajala. Familija je popustila i priznala da sam ja dijete incesta. To je kasnije dokazala i DNK analiza. Djed je osuđen na 20 godina zatvora zbog sek*ualnog zlostavljanja i incesta – zaključuje Rexan.

Međutim, zlostavljanje koje je njena majka doživjela ostavilo je tragove.

– Majka se počela drogirati. Imala je i dečka. Počeli su me zlostavljati, fotografisali su me i snimke prodavali kao dječju pornografiju. Moja se majka objesila u osmom mjesecu 1996. godine kada sam imala gotovo pet godina – navodi Rexan.

Tada je brigu o njoj preuzela baka koja ju je tukla i psihički zlostavljala. Rexan je ostala trudna s 16 godina i tada joj se život promijenio.

– Prestala sam piti i koncentrisala se na to da svom djetetu dam život bolji nego što je bio moj – prisjeća se Rexan. Kada je došla roditi u bolnicu, doktori su je prijavili socijalnoj radnici jer je bila puna masnica.

– Imala sam sreću, to je bila ista socijalna radnica koja je pomogla mojoj majci. Usvojila me i dijete i ja smo počeli normalno živjeti. Završila sam školu. Kasnije sam se udala za oca svog djeteta, svoju ljubav iz srednje škole. Dobili smo još jednog sina. Moj suprug je marinac – navodi Rexan. Priznaje da se borila s depresijama i da je završila u bolnici za psihičke bolesti. Kasnije se razvela od muža.

– Ali imam nekoliko zaista dobrih prijatelja. Nova žena mojeg bivšeg supruga također mi je prijateljica koja mi puno pomaže i podupire me. Imam i terapijskog psa koji me smiruje kada imam napade panike – iskrena je Rexan. Dodaje kako jako voli životinje i u slobodno vrijeme pomaže u veterinarskoj klinici.

Sinovi su joj danas stari 6 i 4 godine.

– Sve što znaju o mojoj prošlosti je da sam siroče i da sam usvojena – navodi Rexan. Dodaje da je osnovala i grupu pomoć za ljude koji su preživjeli slične stvari u životu kao i ona.

doznajemo.com

Uključi se u diskusiju

komentari

SHARE