SAMSUNG RAZOČARAO KORISNIKE: Ukoliko ste kupili ove modele, uskoro ćete ih morati...

SAMSUNG RAZOČARAO KORISNIKE: Ukoliko ste kupili ove modele, uskoro ćete ih morati mijenjati, ili…

463
0
SHARE

Samsung je osvježio svoju politiku koja se tiče Galaxy uređaja koji će dobivati mjesečne odnosno kvartalne sigurnosne nadogranje, a nadogradnja prestaje za neke ne baš stare modele.

Samsung je objavio svoju unaprjeđenu politiku koja se tiče sigurnosnih ažuriranja za pojedine Galaxy pametne telefone i tablete. Riječ je o listi uređaja koji će odsad dobivati redovita mjesečna ili kvartalna sigurna ažuriranja.

Na listi nedostaju određeni modeli srednje klase kao što su Galaxy A3 (2016) koji je predstavljen u prosincu 2015. godine, kao i predstavnici Galaxy J serije uređaja, Galaxy J1 (2016) te Galaxy J3 (2016). Njihovo nepojavljivanje na listi znači kako navedeni uređaj više neće dobiti sigurnosne nadogradnje.

Kada je u pitanju mjesečna sigurnosna nadogradnja, nju će dobivati uređaji iz Galaxy S serije (Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S8 Active, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S7 Active, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+ i Galaxy S6 Active), Galaxy Note serija uređaja (Note 8 i Note 5), kao i određeni predstavnici Galaxy A serije (Galaxy A5 (2016), Galaxy A5 (2017) i Galaxy A8 (2018)).

Izvor:Vijesti.ba

SHARE