Rekli smo Lukasu da je Ceca dobila ružu od ČISTOG ZLATA, a...

Rekli smo Lukasu da je Ceca dobila ružu od ČISTOG ZLATA, a njegovom komentaru smejali smo se SATIMA!

5669
0
SHARE

Popularnog folkera Acu Lukasa zatekli smo sinoć na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, po povratku iz Švajcarske, posle uspešnog radnog vikenda.

Samo što je sleteo, Aca nam je krenuo u susret, a mi smo mu odmah saopštili da je njegova koleginica Ceca Ražnatović na jednoj privatnoj proslavi u Kopenhagenu dobila na poklon ružu od čistog zlata!

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Na pitanje šta je on dobio u Švajcarskoj, rekao nam je:

 Šta je, bre, dobila?! Ja? Ja sam dobio… (smeh) …išijas! – nasmejao nas je folker svojom iskrenošću. Doduše, i jeste nam se učinilo da je malo usporeno hodao, a sada nam je jasnije i zbog čega.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

S obzirom na to da estradne ličnosti često napuštaju aerodrom u pratnji telohranitelja, nismo mogli, a da ne upitamo Acu gde je njegovo obezbeđenje.

Ma, pojma nemam. Ništa nemam… Nemam ni telefon, ukrali su mi… – rekao nam je Lukas, a na sledeće pitanje ko mu je ukrao telefon i kako, odgovorio je:

– Ma ne sećam se, možda sam ga i ja negde ostavio…

Foto: Promo/Nataša Ilić

Foto: Promo/Nataša Ilić

Kako to već biva u poslednje vreme, da se posle ukradenih telefona ubrzo pojave i provokativne fotografije, nismo odoleli da se ne našalimo sa pevačem na ovu temu.

Pitali smo ga da li se plaši da će privatne prepiske ili Sonjine fotografije procureti u javnost, a on nam je objasnio kako u telefonu ima samo slike svoje ćerke Viktorije

Ne plašim se ja toga! – rekao nam je Lukas, a mi smo mu poverovali!

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Tu smo se zaustavili i završili usputni intervju sa Acom, i pustili ga da ide na zasluženi odmor, budući da je bio vidno umoran, a pevač se potom uputio ka izlazu. Opet usporenim hodom…

 

(Telegraf.rs)

Uključi se u diskusiju

komentari

SHARE