Posjetite Salon namještaja Oglavina

Posjetite Salon namještaja Oglavina

567
0
SHARE

Salon namještaja “Oglavina” otvoren je 2016.godine, sa prodajnim mjestom u TC Bealmionix (Kamenica), u Bihaću. Osnovna djelatnost preduzeća je prodaja i distribucija namještaja.

Od osnivanja do danas razvili smo mrežu pouzdanih poslovnih saradnika i zadovoljnih klijenata kojima smo pomogli da svoj životni prostor oplemene, uljepšaju i upotpune namještajem iz našeg prodajnog asortimana.

Preduzeće se ističe u maloprodaji namještaja na unsko sanskoj regiji, gdje iz godine u godinu povećavamo broj poslovnih saradnika i zadovoljnih klijenata.

Naš tim se kroz dugogodišnji rad trudi da što kvalitetnije, brže i profesionalnije odgovori na potrebe kupaca, osluškujući pri tom kretanja i promjene na tržištu.

U skladu sa tim, konstantno ulažemo u edukaciju naših radnika i nastojimo da ih osposobimo da pronađu najoptimalnija rješenja za sve zahtjeve koje kupac može da postavi. Vodeći računa o individualnim potrebama i mogućnostima naših klijenata, potrudili smo se da osiguramo nabolji odnos cijene i kvaliteta naših proizvoda.

Nadamo se da ćete u nama prepoznati kvalitet koji se trudimo postići te nam ukazati povjerenje i u našem timu pronaći saradnika u ostvarivanju svih vaših idejnih rješenja za opremanje svih vrsta stambenih i poslovnih jedinica.

Želja nam je da na najpristupačniji način vaše želje i ideje sprovedemo u djela, na obostrano zadovoljstvo.

Službenu FB Stranicu namještaja Oglavina posjetite klikom OVDJE!

Uključi se u diskusiju

komentari

SHARE