O nama

O nama

Uskip.INFO je internet medij koji je 12. augusta 2016. godine nastao na temeljima nešto ranije osnovane facebook stranice BIHAĆ – Grad koji volim, koja je svojim kreativnim uređivanjem postala prepoznatljiva na širem području.

Uskip.INFO je za veoma kratak period postao jjedan od vodećih i najutjecajniji informativni medij na području Bihaća i Unsko-Sanskog kantona, što ga je ujedno svrstalo i među najutjecajnije internet medije u BiH.

Na početku samog rada, uredništvo se opredjelilo za informativno-zabavni koncept i u tom periodu uglavnom su objavljivane informacije vezane za dešavanja na lokalnom nivou i vijesti zabavnog sadržaja, bez politike i crne hronike.

Konstantan trend rasta posjećenosti, kao i veliki broj redovnih posjetitelja/čitatelja iz drugih gradova BiH, zemalja regiona ali i dijaspore nametnuo je potrebu proširenja sadržajnih segmenata pa će posjetitelji na redizajniranom portalu moći pratiti i niz drugih zanimljivih informacija iz svih sfera života u sklopu novih kategorija.

Uskip.INFO je od početka svog djelovanja jedan od rijetkih nezavisnih internet medija u Bosni i Hercegovini iza kojeg ne stoji nijedna politička opcija ili nevladina organizacija, dok u svakodnevnom radu nastoji objektivno i pravovremeno informisati svoje čitatelje o svim aktuelnostima poštujući sve profesionalne standarde.

Upravo zbog svega navedenog Uskip.INFO je internet medij koji je postao prepoznatljiv i drugačiji od drugih.

Marketing Uskip.INFO je izuzetno atraktivan oglašivaćima širom BiH. Kreativno i inovativno djelovanje u dosadašnjem periodu privuklo je brojne marketinške agencije sa kojima je do sada realizirano niz kampanja renomiranih klijenata. Obzirom da se internet oglašavanje nameće kao najefikasniji način oglašavanja, i u narednom periodu ćemo usavršavati ovaj segment poslovanja kako bi i dalje ostali strateški marketinški partner renomiranih kompanija u BiH ali i šire.

Hvala vam na povjerenju…