Mračno predskazanje uklete djevojčice: Šta se sprema BiH i Evropi?

Mračno predskazanje uklete djevojčice: Šta se sprema BiH i Evropi?

174
0
SHARE

Za šest godina planeta će ostati bez pitke vode, tvrdi Kaede Uber, Francuskinja koju mnogi smatraju nasljednicom čuvene Vangelije Dimitrove

Nakon talasa izbjeglica, Evropu će pogoditi i razoriti velika ekološka katastrofa, a za šest godina planeta će ostati bez pitke vode.

Ovo tvrdi Kaede Uber, Francuskinja iz Monpeljea, stara svega 12 godina, koju mnogi smatraju nasljednicom Baba Vange (Vangelija Pandeva Dimitrova), piše Kurir.

Misteriozno dijete


Bugarska proročica navodno je pred smrt 1996. najavila da će nekoliko godina nakon njenog odlaska na drugi svijet u Evropi biti rođena djevojčica s njenim darom. To su svi zaboravili sve dok se 2009. u francuskim novinama nije pojavila vijest o tome da je petogodišnja Kaede Uber nekoliko godina ranije predvidela svjetsku ekonomsku krizu. Kako tvrde neki mediji, istraživači paranormalnih sposobnosti proučavali su njena proročanstva i ponašanje i navodno otkrili da je ona zaista nasljednica Baba Vange. Kao dokaz toga naveli su njeno ponašanje, koje liči na ponašanje bugarske vidovnjakinje.

Kad je Kaede napunila sedam godina, pojavila se na ruskoj televiziji, gde je pričala o svojim proročanstvima, a onda je predvidela i pobjedu Vladimira Putina na predsjedničkim izborima u Rusiji. Međutim, nakon nekoliko intervjua, i Kaede i cijela njena porodica su nestali. Skoro pet godina, pišu mediji, nije bilo nijednog pomena o djevojčici, pa su mnogi povjerovali da je umrla ili da je ubijena. Ipak, nedavno se ponovo pojavila na jednoj televiziji.

“Teroristički napadi i izbjeglički talas teško će pogoditi Evropu, zbog toga će cio svijet biti u opasnosti. Mnogo ljudi će biti ubijeno, a krv će liti na sve strane. Četiri mjeseca nakon toga Evropu će pogoditi ekološka katastrofa i planeta će za šest godina ostati bez vode za piće”, poručila je ona.

Državni projekat

Naravno, priče o Baba Vanginim proročanstvima i tvrdnjama njene navodne nasljednice mnogi skeptici odbacuju kao potpuno neosnovane. Ima istraživača koji odavno tvrde da je sav rad Vangelije Dimitrove bio dobro osmišljena propaganda koju je vodila država, a kao dokaz toga navode da se ona družila s Todorom Živkovom, komunističkim vođom Bugarske, i da se pojavljivala na skupovima partije. Osim toga, većina proročanstava koja se vezuje za nju, poput napada 11. septembra 2001. i bregzita, uvek se nekako pojavi u javnosti nakon događaja, pa se naknadno tvrdi da ih je ona predvidjela. Na sličan način, tvrde, neko stoji i iza navodnih proročanstava djevojčice, koja danas ima svega 12 godina.

BABA VANGINA PROROČANSTVA

2016 – Evropa će biti gotovo nenaseljena. Zemlje u razvoju pretvoriće se od eksploatisanih u eksploatatore
2033 – orbita Zemlje će se promijeniti
2033 – povećaće se nivo svetskih okeana uslijed otapanja leda na polovima
2043 – Evropom će vladati muslimani
2046 – „uzgajaće“ se svi ljudski organi
2066 – tokom napada na muslimanski Rim, SAD će prvi put primijeniti novo klimatsko oružje, usljed čega će doći do naglog zahlađenja
2076 – komunizam se vraća i osvaja svijet

Uključi se u diskusiju

komentari

SHARE