BRUKA I SRAMOTA! ŽUTA BANDA NAPADA VUČEVIĆA samo zato što je rekao...

BRUKA I SRAMOTA! ŽUTA BANDA NAPADA VUČEVIĆA samo zato što je rekao ISTINU!

244
0
SHARE

Takozvani nezavisni mediji osuli su paljbu po potpredsedniku SNS Milošu Vučeviću zbog toga što se javno zapitao da li sudije, koje su danas oslobodile odgovornosti bivšeg ministra Predraga Bubala, rade za narod ili za lopove!

Licemerna žuta banda i ološ elita tvrdi da Vučević na ovaj način ugrožava nezavisnost pravosuđa, a čovek je samo – rekao istinu.

On je, naime, i to ne kao gradonačenik Novog Sada i potpredsednik SNS, već kao običan građanin, samo izjavio da ne može više da ćuti na sramne oslobađajuće presude najvećim kriminalcima, koji su ojadili državu i građane.

Istovremeno, postavio je i nekoliko legitimnih pitanja sudijama, među kojima je i to koliko košta njihova pravda.

Istina je očigledno žutoj bandi ozbiljno zasmetala, pa se odmah oglasila i predsednica Društva sudija Dragana Boljević koja je za insajder.net rekla da je “zaprepašćena izjavom Miloša Vučevića o sudijama koje su presudile u postupku protiv bivšeg ministra Predraga Bubala i ostalih u slučaju privatizacije Luke Beograd” i navela da takve izjave imaju za cilj da podriju poverenje u celokupno pravosuđe?!

Možda je slučajno, ali sigurno nije, tek Dragana Boljević je supruga Branka Pavlovića koji je učestvovao u sumnjivoj, a mnogi kažu i kriminalnoj privatizaciji C marketa!

Hajci protiv Vučevića odmah su se pridružili i dežurni zgubidani, “ugledni tviteraši”:

Možda najbolji odgovor žutoj ološ eliti dao je Nebojša Krstić koji je ironično prokomentarisao napade na Vučeviča:

Da podsetimo, Specijalni sud u Beogradu oslobodio je danas nekadašnjeg ministra privrede i privatizacije Predraga Bubala i ostale optužbi za zloupotrebe prilikom prilikom prodaje paketa državnih akcija u Luci Beograd, preduzeću “Vorldfin” iz Luksembruga 2005. godine.

Tužilaštvo je Bubala teretilo da je zloupotrebio službeni položaj, jer je kao ministar propustio da vrši nadzor prilikom prodaje akcija Luke Beograd koje su prodate za manju vrednost od ekonomske, pa je država ostećena za više miliona evra.

Izvor:Informer.rs

SHARE