Užasan trend u se*su koji je opasan kao silovanje: Bila sam žrtva...

Užasan trend u se*su koji je opasan kao silovanje: Bila sam žrtva “stealthinga”!

2361
0
SHARE

Kada je Cindy (30) otišla na prvi sastanak sa muškarcem kojeg je upoznala putem aplikacije Tinder, očekivala je zabavno večer – a prošla je kroz pakao.

Tokom se*sa je skinuo kondom, a da mi to nije rekao –  prisjeća se Cindy za “New York Post”.

Nekoliko trenutaka kasnije ona je shvatila šta je muškarac uradio, ali je bila previše uplašena da kaže bilo šta.

– Nisam smjela da mu kažem ništa jer je bio stariji i nisam htjela da uništim trenutak. Ipak, osjećala sam se užasno jer sam pozvala nekoga u svoju spavaću sobu da podjelimo intiman momenat, a on je uradio nešto užasno bez moje dozvole – priča Cindy.

Muškarci koji ga podržavaju ovaj trend pravdaju se riječima da je to njihovo pravo da šire svoje sjeme i da je u pitanju prirodan impuls. Ipak, kada je Cindy svom partneru nakon se*sa skrenula pažnju na ono što je uradio, dobila je neočekivanu reakciju.

– Zašto si toliko uzbuđena? Znam da si ti čista i zdrava, a i ja sam čist i zdrav. Koga briga za to što sam skinuo kondom! –  bio je njegov odgovor.

Pored toga što skidanje kondoma tokom se*sa povećava rizik od dobijanja se*sualno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće, žrtve pate i od postraumatskog stresa – zaključuje se u tekstu New York Posta.

(avaz.ba)

Uključi se u diskusiju

komentari

SHARE