Smije li ovo? Rasta pušio marihuanu pred djecom u “Talentu”, zbog toga...

Smije li ovo? Rasta pušio marihuanu pred djecom u “Talentu”, zbog toga može i na robiju

2231
0
SHARE

Stefan Đurić Rasta mogao bi da dobije novčanu kaznu ili tri godine koliko je zakonom zaprijećeno za posjedovanje i konzumiranje lakih droga.

On je u pauzama snimanja šoua “Ja imam talenat”, prema tvrdnjama niza svjedoka, zapalio džoint (cigaretu marihuane). Što je najgore, u tom šouu učestvuje dosta djece, pa njegovo otvoreno propagiranje “trave” može da ima i ozbiljnije posljedice.

Rasta ne vidi nikakav problem u tome i više puta je govorio da su ljudi koji govore protiv marihuane neobrazovani i neupućeni.

– Moje mišljenje je da “travu” treba probati sa 18 godina – rekao je jednom prilikom za medije Rasta.  Njegove kolege iz žirija “Ja imam talenat” nisu željele da komentarišu Rastino ponašanje.

Srđan Žika Todorović je za Blic rekao da je glupo da to komentariše, jer Đurić ima 28 godina i sve što radi je njegova lična stvar. Slično je reagovala i glumica Danica Maksimović, koja je izjavila da iz principa ne komentariše ničiji lični život.

Treba imati na umu i da je Rastina supruga, pjevačica Ana Nikolić, koja je također u žiriju “Ja imam talenat” u devetom mjesecu trudnoće. Oboje su više puta “ulovljeni” dok puše cigarete na pauzama snimanja.

Izvor:avaz.ba

Uključi se u diskusiju

komentari

SHARE