PRIZOR JE BIO JEZIV| Pogledajte koga je danas Aca Lukas napao i...

PRIZOR JE BIO JEZIV| Pogledajte koga je danas Aca Lukas napao i nanio mu teške tjelesne povrede…

13055
0
SHARE

Pjevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas priveden je u utorak u stanicu Beogradske policije jer je palicom pretukao fotoreportera Srpskog Telegrafa M.L., javljaju beogradski mediji.

Incident se desio nešto poslije 19.00 sati kada je ekipa Telegrafa pokušala da fotografiše folkera ispred hotela “M“ u Bulevaru Oslobođenja.

Nakon nekoliko minuta, Lukas je razjaren istrčao i nasrnuo na fotografa M.L.,  iako su novinar i fotograf krajnje profesionalno obavljali svoj zadatak, te nijednog trenutnog nisu uputili provokaciju, pišu tamošnji mediji.

– Prizor je bio jeziv, Lukas je brutalno krenuo da udara čovjeka koji je samo želio da obavi svoj posao. Udarao ga je palicom, pa pesnicama, cijepao mu majicu, a nesrećni čovjek nije uspio da se odbrani – govori izvor Pink.rs i nastavlja da je “nakon svega toga, počeo da mu prijeti kako će mu je**ti majku, a onda i da će se vratiti sa pištoljem“.

Nekoliko minuta kasnije stigla je hitna pomoć koja je odmah ukazala pomoć fotografu M.L., a za njima i policija koja je privela Acu Lukasa.

Prema posljednjim informacijama, Lukas se još uvijek nalazi u policiji.

Uključi se u diskusiju

komentari

SHARE