Na hiljade vjernika u čudu gledalo u nebo: Mnogi tvrde da im...

Na hiljade vjernika u čudu gledalo u nebo: Mnogi tvrde da im se ukazalo nešto što bi promijenilo sve

5140
0
SHARE

Na stotine zaluđenih vjernika okupilo se u svetištu Knock u Irskoj nakon što je jedan tinejdžer kazao kako će se tamo ukazati Gospa.

Naime, 14-godišnji dječak bio je u maju u portugalskom svetištu Fatima kada je, kaže, doživio ukazanje Djevice Marije koja mu je, tvrdi on, kazala kako će se ponovno ukazati u Knocku u 15 sati u subotu.

Na stotine ljudi okupilo se u irskom svetištu proteklog vikenda u nadi da će iskusiti blagoslov.

U poruci objavljenoj prethodno na internetu, dječakov otac je objasnio čemu je njegov sin navodno svjedočio u Portugalu.

– Dva dana imao je ukazanje u Fatimi i imao je vizije – kazao je i dodao kako nimalo ne sumnja u čudesnu prirodu tih vizija.

Zanimljivo je da otac tvrdi kako se u Fatimi ukazala međugorska Gospa.ž

– Ukazanje iz Međugorja razgovaralo je s njim na portugalskom i mogao je razumjeti svaku riječ iz njezinih usta, dobio je dar da razumije svako ukazanje – pojasnio je.

– 10. juna idemo u Knock i svatko tko želi doći je dobrodošao. Gospa će se tamo ukazati i to na tlu i blagosloviti svakog ko će tamo biti – glasila je audio poruka oca.

U subotu, dok je gomila čekala na ukazanje, jedan vjernik snimio je kako se oblaci razdvajaju, a neki su tvrdili da je sunce koje je obasjalo vjernike bio dokaz blagoslova više sile.

No, drugi su ostali sumnjičavi.

– Gospa se ukazala u Knocku danas. Zapanjujuće je, molim vas pogledajte – napisala je, no ispod videa su se nanizali proturječni komentari.

– Ja nisam vidio ništa. O čemu je riječ? O oblacima? – komentirali su snimku na kojoj se čuju vapaji vjernika i riječi molitve.

Vjernici vjeruju kako se Djevica Marija ukazala u Knocku i 1879. godine.

Izvor:avaz.ba

Uključi se u diskusiju

komentari

SHARE