ISPOVIJEST KONOBARICE SANDRE: Moram da dam gazdi s vremena na vrijeme da...

ISPOVIJEST KONOBARICE SANDRE: Moram da dam gazdi s vremena na vrijeme da me ne otpusti!

2687
0
SHARE

Mlada ljepotica mogla je da bira, da živi od nekih dvestotinak eura koliko njeni mogu da joj pošalju, ili da nađe posao.

Odabrala je ovo drugo. I kaže da se nije pokajala, mada ima i jednu nesvakidašnju “radnu obavezu”.

“U svakom lokalu u kojem sam do sad radila gazde su prosto nasrtale na mene i posao mij je zavisio od toga da li hoću da spavam sa njima”, priča iskreno Sandra.

Ona kaže da je dugo odbijala takve ponude, ali zbog toga nije moga da zadrži posao.

Kad sam došla na razgovor za ovaj posao, gazda mi je jasno stavio do znanja šta sve se od mene očekuje. Prvo sam bila šokarana, a onda shvatila da je tako možda i bolje. Znam na čemu sam. Dao mi je dva dana da razmislim i poslije toga sam došla i pristala na uslove, piše “Kurir“.

Zašto da ne?

Mada njene prijateljice koje znaju čitavu priču baš i ne podržavaju takvu odluku, ona kaže da nema ni trunku griže savjesti.

“Gazda je zgodan, mlad, ne maltretira me, nije čak ni nešto zahtjevan… Jednom nedeljno odemo kod njega u stan, nije loš u se*su, a ponekad mi kupi i neki poklon. Plata mi je dobra i redovna, bude i nekog bakšiša, pa ne živim loše. Bolji posao za sada nemam. Kad završim faks, vidjećemo…”, kaže Sandra i za kraj dodaje:

“Samo da mi otac ne sazna. Ubio bi me!”.

haber.ba

Uključi se u diskusiju

komentari

SHARE