BILA SAM ŽRTVA STELTINGA! Užasan trend u se*su koji je opasan kao...

BILA SAM ŽRTVA STELTINGA! Užasan trend u se*su koji je opasan kao silovanje!

1267
0
SHARE

Kada je Sindi (30) otišla na prvi sastanak sa muškarcem kog je upoznala putem aplikaxcije za zabavljanje Tinder, očekivala je zabavno veče – a prošla je kroz pakao

Kada su nakon večere otišli kući kod muškarca sa kojim je izašla, Sindi je tokom se*sa bila žrtva “steltinga” – novog bolesnog trenda u se*su kod muškaraca širom sveta koji je po nekima identičan silovanju.

– Tokom se*sa je skinuo kondom a da mi to nije rekao –  priseća se Sindi za “New York Post”.

Nekoliko trenutaka kasnije ona je shvatila šta je muškarac uradio, ali je bila previše uplašena da kaže bilo šta.

 – Nisam smela da mu kažem ništa jer je bio stariji i nisam htela da uništim trenutak. Ipak, osećala sam se užasno jer sam pozvala nekoga u svoju spavaću sobu da podelimo intiman momenat, a on je uradio nešto užasno bez moje dozvole –  priča Sindi.

Izgovor za ovaj šokantan trend, po muškarcima koji podržavaju, jeste njihovo pravo da šire svoje seme i da je u pitanju priordan impuls. Međutim, kada je Sindi svom partneru nakon se*sa skrenula pažnju na ono što je uradio, dobila je neočekivanu reakciju.

 – Zašto si toliko uzbuđena? Znam da si ti čista i zdrava, a i ja sam ćist i zdrav. Koga briga za to što sam skinuo kondom! –  bio je njegov odgovor.

Pored toga što skidanje kondoma tokom se*sa povećava rizik od dobijanja se*sualno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće, žrtve pate i od postraumatskog stresa.

(informer.rs)

Uključi se u diskusiju

komentari

SHARE