(18+) Tajne ORALA: Momci su otkrili šta ih je nerviralo – ali...

(18+) Tajne ORALA: Momci su otkrili šta ih je nerviralo – ali i neka od NAJBOLJIH ISKUSTAVA!

1531
0
SHARE
“Taj VRHUNAC ću uvek pamtiti…”

Oralni se*s jedna je od najuzbudljivijih igrica za mnoge muškarce, naročito kada su oni strana koja biva zadovoljavana od strane partnerke. A ako je devojka, pri tom, i naročito spretna – sreći nema granica. Nekoliko muškaraca je na društvenoj mreži “Reddit” priznalo šta za njih predstavlja savršeni oralni se*s, a najbolje opaske i iskustva, koja bi ženama mogla da posluže kao uputstvo, izabrao je “Cosmopolitan”:

“Nemojte ga gurati duboko u grlo svaki put, nego s vremena na vreme. Poželjno je da imate šest različitih tehnika koje kombinujete”.

“I testisi su ključni za dobar oralac, ali nemojte ih sisati kao manijak”.

Duboko grlo

Foto: Profimedia

“Entuzijazam je najbolji trik, neverovatno je koliko žena to ne shvata. To što se igrate s mojim penisom dok izgledate kao da umirete od dosade nije dovoljno (nekima verovatno i jeste)”.

“Ponekad je lepo kada nam malo masirate testise, a postoje dva dobra načina za to. Jedan je da kružnim pokretima palcem masirate područje oko njih. Drugi je da ih primite dlanovima i lagano podižete”.

Porno glumica

Foto: Profimedia

“Svaki dobar oralni se*s uključuje i rad ruku”.

“Duboko grlo je fantastično, ali ništa nije bolje od cure koja zna šta radi i entuzijastična je oko toga, bez obzira na to može li da ga gurne duboko ili ne”.

“Cura s kojom sam spavao imala je završetak koji ću uvek pamtiti. Kada bih došao blizu vrhuncu, ona bi ga gurnula dublje i počela da ga guta. Osećao sam pokrete njenih mišića u grlu i to je bilo neverovatno, nikad se nisam tako osećao”.

Duboko grlo

Foto: Profimedia

“Stisnite ga usnicama kako bi bilo uže”.

(srbijadanas.com)

Uključi se u diskusiju

komentari

SHARE